KCC Bank Exam Review-Gk Section with Answer, Cutoff 2017


KCC has organised its Gr. IV Clerk exam across the Himachal Pradesh on 9th July 2017.The Student who appeared in this exam can now Check their answer of those questions which were asked in General Knowledge section.There were 25 Questions of General Knowledge asked in the exam.


Kcc bank cutoff

In this Post what you see-
  • General Knowledge Section with Answer that asked in Kcc Bank Exam on  9 July 2017
  • Expected Cut off in Gr. IV Clerk.

KCC Bank Exam 2017 General Knowledge section Review

Qn1. USB Stands for-
Answer-Universal Serial Bus
Qn2. Height Of Nako Lake
Answer-3662 Meters
Qn3. Trilok Nath Temple is located in which district-
Answer-Lahaul-spiti
Qn4. Sobha Singh Art Gallery located on which Place-
Answer-Andretta village, Palampur

Qn5. French Open women Single winner 2017 from which country-
Answer-Jeļena Ostapenko From Latvian
Qn6. Shipki Pass located in which district of Himachal Pradesh-
Answer-Kinnaur
Qn7. Writer of book "Anandmath"-
Answer-Bankim Chandra Chattopadhyay
Qn8. Designer Of Rashtrapati Bhavan
Answer-Edwin Lutyens
Qn9. Digi Yatra Programme Started by which ministry of Indian Govt.
Answer-Ministry of civil aviation
Qn10. Extension of fileName of C++ -
Answer-.CPP
Qn11. Biggest unit of Storage in the followings given below
Answer-Petabyte
Qn12. Which is not an MS Excel function-
Answer-Total
Qn13. Bricks First Media Summit was held in which country
Answer-China
Qn14. First Indian women in Uk Parliament House-
Answer-Preet Kaur Gill
Qn15. In Himachal Pradesh how many women behind 1000 men according to 2011 census -
Answer-974 women
Qn16. Shan and Shabu Dance form Belong to which district-
Answer-Lahaul Valley
Qn17. NABARD Established on-
Answer-12 July 1982
Qn18. Shimla-Kalka Railway becomes world heritage site on-
Answer-8 July 2008
Qn19. Indira Gandhi Sports Complex located in which district-
Answer-Shimla
Qn20. Director of Dangal Movie-
Answer-Nitesh Tiwari
Qn21. Which is not a File Extension-
Answer-GIP

KCC Bank Gr. IV Clerk Expected CutOff 2017

Expected Cutoff for GR. IV Clerk Exam is Given Below-
General: 75-80 Marks
SC: 70-75 Marks
ST/OBC/Other: 65-72 Marks
If you like Above Post Please like our Fb Page Deal India Exam and you Can Subscribe us by Submitting your Email Id Below for Latest Updates-

Trending Posts

HPSSSB Hamirpur Latest Vacancy 2018-19: 1089 Posts Apply Now

UGC NET Answer Key July 2018 Paper 1 & 2 for Series P, Q, R and S: Check

HPSSSB Hamirpur Exam Dates 2018 for Written Test: Check Here

UGC NET Paper 1 Syllabus 2018 - Answer Key, Question Papers, Books